Jos viesti ei näy oikein, avaa se selaimeesi tästä

GoldenTyre – renkaiden maahantuonti AllRight Europe Oy:lle

Golden Tyre ja AllRight Europe Oy ovat solmineet maahantuontisopimuksen. AllRight aloittaa Golden Tyre - renkaiden jakelun ja myynnin Suomessa välittömästi. GoldenTyre-renkaita on saatavissa AllRightin jälleenmyyjiltä sekä AllRight-liikkeistä.

Golden Tyre:n offroad-rengasmallisto on laaja. Mallisto kattaa kaikki rengaskoot aina minicrosseista isoihin pyöriin sekä kumiseokset ja kuvioinnit eri alustoille. Valikoimista löytyy mm. erittäin pehmeän alustan ”kauharengas” aina 65-kuutioisista pyöristä ylöspäin. Suomen olosuhteisiin sopivia FIM-endurorenkaita on tarjolla peräti kolmella eri seoksella. Lisäksi Golden Tyre:n valikoimiin kuuluu myös laadukkaat erikoispaksut sisäkumit sekä Mousse-sisärenkaat. Golden Tyre -renkaiden hinta/laatu – suhde on ylivoimainen verrattuna markkinoiden tämänhetkisiin suosikkeihin.

Golden Tyre on noussut merkittäväksi rengastoimittajaksi Enduron ja motocrossin MM-sarjoissa. Golden Tyre -renkaiden jatkuvan kehityksen takana onkin tiivis yhteistyö eri lajien kilpatiimien kanssa. Suomalaisista kuljettajista Golden Tyre- renkaisiin luottavat mm. Harri Kullas sekä 85-kuutoisten tuore Maailmanmestari Kim Savaste.

Pidätämme oikeuden kaikkiin hinnanmuutoksiin

Tämän viestin on sinulle lähettänyt AllRight Europe Oy.
Jos et enää halua sähköposteja tähän osoitteeseen, klikkaa tästä.

Jos viesti ei näy oikein, avaa se selaimeesi tästä.