VARAOSAT


Haku rekisterinumerolla

Haku mallin mukaan

Tilausehdot

LYHYESTI

* Toimitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti jopa seuraavaksi päiväksi 
* Tuotteilla on 14 päivän ilmainen palautusoikeus
* Toimitamme tuotteet Postilla
* Alle 90€ tilauksien postimaksu 7,90€ ja yli 90€ tilaukset ilman postimaksua
* Ilmaiset toimitukset noutopisteisiin
* Emme käytä tietojasi suoramarkkinointiin, ellet anna siihen erikseen lupaa
* Olemme täysin suomalainen yritys

 

SOPIMUSEHDOT

Täydelliset AllRight Europe Oy sopimus-, tilaus- ja takuuehdot. Voimassa 1.3.2012 alkaen. Allright.eu on All Right Europe Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteiden myyjänä on All Right Europe Oy, Y-tunnus 2495553-0, Juurakkokuja 4, 01510 Vantaa, Suomi allright.eu myy moottoripyörä varusteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa (joista jäljempänä käytetään nimitystä asiakas). Olemme sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme kuluttajansuojalainsäädäntöä. Seuraavia ehtoja sovelletaan allright.eu:n ja asiakkaiden välisessä kaupassa.

YKSITYISKOHTAISET EHDOT

1. Tilaaminen 

1.1 Tilausta tehdessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

1.2 Allright.eu asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja allright.eu sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin.

1.3 Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä noudattamaan tässä sopimuksessa mainittuja sopimusehtoja.

1.4 Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla ja puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksen jättämisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan. Allright.eu:n tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

1.5 Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen.

1.6 Kaikki allright.eu:n tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu huolella tuotekortissa mainittuihin yksityiskohtaisiin tietoihin. Tuotekortista ilmenee mm. tuotteen soveltuvuus sekä tekniset tiedot.

1.7 Mikäli asiakas ei hyväksy tuotepaketin sisältöä, tulee hänen palauttaa tuote 14 päivän palautusoikeuden aikana takaisin allright.eu:lle (ks. jäljempänä kohta 5.).

1.8 Mikäli asiakas ei ole noutanut saapunutta tuotetta postitoimipaikasta tai noutopisteestä 14 päivän kuluessa, kauppa peruuntuu.

1.9 Allright.eu ei vastaa valmistajien sivuilla olevien tietojen oikeellisuudesta.

1.10 AllRight nettikaupasta tehty ostos ei kerrytä AllRight Klubilaisen klubipisteitä.

1.11 Allright.eu ei myy tavaraa jälleenmyyjille. Allright.eu varaa oikeuden valikoida asiakkaansa.

2. Hinnat

2.1 Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitamme tuotteet Postin palveluita käyttäen. Tuotteita noudettaessa toimitusmaksua ei peritä.

2.2 Mikäli tuotteen hinta on noussut tilauksen lähettämisen jälkeen, myymme tilatut tuotteet tilaushetken hinnalla. Mikäli tilaukseen tehdään muutoksia, määräytyy tuotteen hinta senhetkisen hinnan mukaisesti. Mikäli hinta on laskenut, toimitamme tuotteen automaattisesti uudella, halvemmalla hinnalla.

2.3 Kaikkien tuotteiden tuotetiedot näkyvät tuotekortissa kotisivuillamme. Tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on asiakaspalautuksena maksuton, ja palautus on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa siitä, kun asiakas on virheen havainnut tai asiakkaan olisi kuulunut virhe havaita.

2.4 Alle 90€ tilauksille tulee postimaksua 7,90€. Yli 90€ arvoiset tilaukset toimitamme rahtivapaasti, kuin myös noutopisteisiin toimitettavat ja niistä noudettavat tilaukset.

3. Toimitusehdot

3.1 Allright.eu toimittaa tuotteitaan asiakkaalle 1-3 arkipäivän toimitusajalla. Mikäli tuote on kuitenkin tilapäisesti varastosta loppu, siitä ilmoitetaan asiakkaalle tilausvahvistuksessa.

3.2 Toimitamme tilauksia seuraavalla kuljetusyhtiöillä: 

Posti

Suomeen postipakettina, kirjeenä ja ovelle pakettina. Postitse lähtettävien tuotteiden toimitusaika on varastotilanteestamme riippuen n. 1-3 arkipäivää siitä hetkestä, kun olemme ottaneet tilauksesi vastaan. Mikäli tuotetta ei tilapäisesti ole varastossamme tilaushetkellä, saat ilmoituksen sähköpostiisi. Ehdot löytyvät täältä Posti.

3.3 Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus missä tahansa vaiheessa ennen toimitusta, myös siinä vaiheessa kun tilaus on jo käsitelty. Mikäli asiakas ei halua noutaa tilaamaansa tuotetta postitoimipaikasta tai noutopisteestä, on suositeltavaa että hän kuitenkin ilmoittaa siitä allright.eu:lle sähköpostitse info@allright.eu tai postitoimipaikkaan.

3.4 Tavaran kuljetuksen aikana allright.eu:stä asiakkaalle on allright.eu vastuussa, mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa. Tavaran kuljetuksen aikana asiakkaalta allright.eu:lle on allright.eu tai kuljetusyhtiön vastuussa mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa.

3.5 Mikäli lähetät tavaraa allright.eu:lle tuotepalautuksena, muista säilyttää kuittikopio/seurantanumero sekä ilmoittaa siitä allright.eu:lle info@allright.eu

3.6  Maksuturva-palvelu

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Viesti sisältää linkin Ostajan Palvelut -sivulle, jossa voit hoitaa kauppiaan tyytyväisyystakuun avulla mm. tuotepalautukset, reklamaatiot ja palautteenannon ympäri vuorokauden.

Maksuturva Group Oy:n toiminta on Finanssivalvonnan (Fiva) alaista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksusi tilitetään myyjälle vasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi ja saanut tarkistaa sen. Tarkastusajoista ilmoitetaan tilauskohtaisesti sähköpostilla.

4. Maksuehdot katso kohdasta: MAKSUTAVAT

5. Palautusoikeus

5.1 Kaikilla tuoteilla on 14 päivän palautusoikeus postipaketin tai noutotilauksen noutohetkestä alkaen (mukaan lukien viikonloput ja pyhäpäivät, poislukien noutopäivä). Tuote on palautettava tai vaihdettava viimeistään 14. päivää seuraavana arkipäivänä, eli jos 14. päivä on esimerkiksi lauantai, on tuote lähetettävä postitse tai tuotava noutomyymälään viimeistään maanantaina.

5.2 Noutohetkeksi katsotaan se päivä, jolloin paketti on lunastettu tai noudettu postista tai vaihtoehtoisesti kuitin päivämäärä. Asiakkaan velvollisuus on todistaa päivä, jolloin paketti on postista lunastettu, esimerkiksi postin kuitin avulla.

5.3 Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen huolella samalla tavalla kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen tuotetta menettämättä palautusoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön.

5.4 Palautusoikeus ei koske tuotetta, jota on käytetty.

5.5 Palautettaessa tuote on myös palautettava mahdolliset tuotteen mukana saadut ilmaislahjat. Ilmaislahjoja ei voi vaihtaa. Ilmaislahjoja ei voi palauttaa, jos samalla ei palauteta varsinaista tilattua tuotetta.

5.6 Tuotepalautukset on tehtävä aina: a) Alkuperäisessä tai samanlaisessa paketissa, missä tuote on asiakkaalle lähetetty (hyvin pakattuna) ilman turhia merkintöjä. b) Mukana kopio kuitista. c) Mukana palautuslomake jolla työmääräysnumero, jonka saa soittamalla asiakaspalveluun . d) Viimeistään 14 päivän kuluessa noutohetkestä.

5.7 Emme hyväksy tuotteen palautusta, mikäli palautettava tuote on jätetty asianmukaisesti pakkaamatta. Postin aiheuttama palautuksen särkyminen on allright.eu:in tai kuljetusyhtiön vastuulla.

5.8 Kaikki kaupan purkamiset ja alennukset suositellaan aina sovittavaksi kirjallisesti (esim. sähköpostilla, kirjeitse) tai soittamalla asiakaspalveluun. Asiakkaan tulee ilmoittaa allright.eu:lle tilinumero johon asiakkaan maksama rahasumma palautetaan. Rahasumman palautus suoritetaan kohtuullisen ajan kuluessa siitä kun tavara on palautunut allright.eu:lle ja tarkastettu. Puhelimessa tehtyjä kaupan purkamisia tai alennuksia voi olla myöhemmin jälkikäteen vaikea tarkistaa tai varmentaa.

5.9 Jos poikkeustapauksessa hyväksymme myyntikelvottoman, puutteellisen tai palautusajan ylittävän tuotteen palautuksen, veloitamme omia kuluja kuitenkin vähintään 25% tuotteen hinnasta.

6. Takuu

6.1 Kaikilla tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen yhden vuoden takuu. Takuu on myyjän tai aikaisemman myyntiportaan vapaaehtoisesti antama lisäsitoumus. Takuun antaja vastaa siitä, että tuote toimii määräajan. Mikäli tuotteen valmistaja, maahantuoja tai valtuuttama huoltoliike tarjoaa tuotteelle takuun, rajoittuu allright.eu:in velvollisuus hoitaa tuotteen takuu aina kuluttajasuojalain 5. luvun yleisiin virhesäännöksiin.

6.2 Takuuaika alkaa kuitissa olevasta päiväyksestä ja kestää kuitissa määritellyn ajan kuukausina. Tuotteen takuuvaihto ei pidennä alkuperäistä takuuaikaa.

6.3 Takuun piiriin eivät kuulu ulkoisten esineiden aiheuttamat vauriot.

6.4 Takuu ei kata tuotteiden väärinkäyttöä tai muita ohjeiden laiminlyöntiä, mukaan lukien asiakkaan asennusvirheitä taikka tuotteiden normaalia kulumista.

6.5 Kuluttajansuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä takuunantajalle kohtuullisessa ajan kuluessa siitä, kun asiakas havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

6.6 Takuupalautukset on tehtävä aina: a) Alkuperäisessä tai samanlaisessa paketissa, missä tuote on asiakkaalle lähetetty (hyvin pakattuna) ilman turhia merkintöjä. b) Mukana kopio kuitista. c) Mukana työmääräysnumero, jonka saa soittamalla asiakaspalveluun.

6.7 Kaikki takuupalautukset lähetetään tai tuodaan allright.eu:lle / AllRight Europe Oy:lle

6.8 Takuupalautuksia ei voi lähettää suoraan tuotteen maahantuojalle. Lähetä palautetta tai kysymyksiä sähköpostilla – info@allright.eu

MAKSUTAVAT

Maksuturva

Maksuturva-palvelu

Valitse maksutavaksi Maksuturva ja siirryt Maksuturvan sivulle, jossa voit maksaa tilauksesi haluamallasi maksutavalla verkkopankissa tai maksukortilla. Sinulla on aina mahdollisuus tarkistaa vastaanottamasi tilaus ennen kuin varat siirretään myyjälle. Palvelu on sinulle ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä. Verkkopankki- ja korttimaksujen maksusuoritukset säilytetään turvallisesti erillisillä asiakasvaratileillä suomalaissa pankeissa kunnes ne tilitetään myyjälle. Asiakasvarat ovat erillään Maksuturva Group Oy:n omista varoista ja niitä voidaan siirtää ainoastaan myyjälle tai takaisin ostajalle.

Maksuturva – Verkkopankit

Käytössäsi ovat seuraavien pankkien verkkomaksupainikkeet:

Nordea

Osuuspankki

POP Pankki

Sampo Pankki

Tapiola

S-Pankki

Ålandsbanken

Aktia

Säästöpankki

Handelsbanken

Masterpass

Siirto

Svea Osamaksu

Maksuturva – Luottokunta (Visa, Visa Electron tai MasterCard-kortit)

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä lisäksi toimittaa tuotteet ja hoitaa myös mahdolliset reklamaatiot. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Maksuturva Group Oy:lle. Maksuturva Group Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Maksuturva Group Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Maksun saajana näkyy Maksuturva Group Oy.

Maksuturva toimii näin: Valikoi verkkokaupassa haluamasi tuotteet. Valitse maksutavaksi Maksuturva ja siirryt Maksuturvan sivulle. Maksa tilauksesi verkkopankissa tai luottokortilla. Maksuturva ilmoittaa maksusta myyjälle, joka toimittaa tilauksesi. Voit seurata kirjatun lähetyksen kulkua Maksuturvan kotisivuilla tai klikkaamalla vahvistussähköpostissa olevaa linkkiä. Kun olet vastaanottanut ja tarkistanut tilauksesi, Maksuturva tilittää maksun myyjälle automaattisesti. Mikäli tilaamasi tuotteet eivät tule perille tai lähetys ei vastaa tilaustasi, tee peruutus Maksuturvalle ja saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Jos vastaanottamasi tilaus on kunnossa, sinun ei tarvitse tehdä siitä erillistä kuittausta Maksuturvalle. Maksuturva informoi ja opastaa sinua sähköpostitse toimituksen aikana: Maksun jälkeen Maksuturva toimittaa sinulle vahvistuksen maksutoimeksiannosta, joka sisältää myös linkin tilauksen seuranta- sekä peruutustoimeksiantosivulle. Mikäli toimitustapana on kirjattu lähetys esim. Itellan pakettitoimitus, Maksuturva toimittaa vahvistusviestin sinulle saatuaan tiedon toimituksen vastaanotosta kuljetusyritykseltä. Tässä tapauksessa sinulla on vastaanoton jälkeinen päivä aikaa tarkistaa tilauksesi ja tehdä mahdollinen peruutus Maksuturvalle. Mikäli toimitustapana on kirjaamaton kirje, nouto tai myyjän oma toimitus, Maksuturva toimittaa vahvistusviestin, kun myyjä on kuitannut Maksuturvalle toimituksen lähetyksi tai perille menneeksi. Tässä tapauksessa sinulla on viisi (5) päivää aikaa tarkistaa tilauksesi ja tehdä mahdollinen peruutus Maksuturvalle. Katso lisätietoja Maksuturvan kotisivuilta

Osamaksulla ostaminen

SveaWebPay (myöhemmin Svea) tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Tämä on mahdollista, kun olet hyväksynyt luottoehdot ja täyttänyt henkilötunnuksesi maksusivulla. Jos allekirjoitat osamaksusopimuksen sähköisesti TUPAS -tunnistautumalla, voit tallentaa tai tulostaa sopimuksen itsellesi välittömästi. Mikäli et allekirjoittanut osamaksusopimusta sähköisesti, saat kotiisi osamaksu- /tililuottosopimuksen ehtoineen, joka sinun tulee allekirjoittaa ja palauttaa Svealle 8 päivän sisällä. Mikäli sopimusta ei palauteta meille tuon ajan sisällä, erääntyy koko ostos maksettavaksi kerralla seuraavan kuukauden aikana. Svea laskuttaa toimitus- ja laskutusajan välisestä ajasta sopimusehtojen mukaiset korko- ja muut mahdolliset kulut.

Osamaksu- /tililuottoasiakkaana voit tehdä ostoksia tilillesi Svean sopimusasiakkailta. Voit tehdä ostoksia aina kun sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti. Luottoraja on summa, joka on määritelty osamaksu- /tililuottosopimuksella. Luottoajan valitset sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun luottoajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton kerralla pois, ilman ylimääräisiä kuluja.

Mikäli haluat hyödyntää tiliäsi sopimusaikana myös muihin ostoksiin, mutta luottosi maksuaika on jo valittu maksimipituiseksi, sinun tulee nostaa kuukausittaisen lyhennyseräsi määrää. Vastaavasti, mikäli haluat pidentää maksuaikaasi, voit pienentää kuukausittaista lyhennyserääsi. Mikäli ostat tilillesi useasta verkkokaupasta, tulet saamaan kaikista ostoksista oman laskun. Tästä huolimatta veloitamme sinulta vain yhden tilinhoitomaksun/kuukausi.

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavamme Svea Perintä Oy:n perittäviksi.

Lue tarkemmat ehdot osoitteesta: https://www.svea.com/FI/fi/yritykset/maksuratkaisut/lasku-ja-eramaksu/
Lisätietoja saat myös tililuottosopimukseltamme, jonka löydät sivuiltamme www.sveawebpay.fi

Yhteystiedot:

Maksuturva Group Oy

Y-tunnus: 2121703-0

Keilaranta 5

02150 ESPOO

Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00

Sähköposti: asiakaspalvelu@maksuturva.fi

www.maksuturva.fi

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Käyttäjän päätelaitteelle voidaan toimittaa evästeitä ("cookies"). Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka avulla voidaan kerätä tietoja siitä, miten ja milloin sivustoa käytetään, eli esimerkiksi milloin ja mitä sivuston sivuja olet selannut, mitä selainta käytät käyttää ja mistä olet tullut sivustolla. Evästeiden avulla saatu tieto on luonteeltaan anonyymiä. Evästeiden käytön tarkoituksena on analysoida ja kehittää sivustoamme, jotta se palvelee sinua entistä paremmin, sekä hyödyntää tietoja sivuston kävijämäärien tilastollisessa seurannassa ja erilaisessa sivuston toimintojen tehon mittauksessa. Evästeiden avulla kerättyä tietoa voidaan käyttää myös kohdennetun mainonnan tuottamiseen. Mikäli et hyväksy evästeiden käyttöä tällä tavoin, sinun tulee joko muuttaa selaimesi asetukset estämään evästeet tai olla käyttämättä sivustoa. Käyttämiemme evästeiden poistaminen käytöstä saattaa vaikuttaa sivustojen käyttökokemukseesi.

REKISTERISELOSTE 1. Rekisterinpitäjä allright.eu All Right Europe Oy Juurakkokuja 4 01510 Vantaa

2. Rekisteriasioita hoitaa All Right Europe Oy Juurakkokuja 4 01510 Vantaa Sähköposti: info@allright.eu Puhelin: +358 30 650 5500

3. Rekisterin nimi allright.eu – asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus allright.eu käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään mm. asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

5. Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä ja rekisterin tietosisältö Asiakasrekisteriin kerätään rekisteröidyistä tiedoista: – Nimi – Osoite – Puhelin – Sähköposti Tiedot kerätään tilauksen yhteydessä, kun asiakas rekisteröityy kanta-asiakkaaksi tai kun asiakas tekee tilauksen puhelimitse.

6. Tietojen luovuttaminen allright.eu ei luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille. Allright.eu pitää kuitenkin oikeuden luovuttaa asiakastietoja viranomaisille jos asiakas on toiminut lain vastaisesti. Tietoja ei luovuteta EU:n, ETA:n eikä Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

7. Rekisterin suojaus Rekisteriä käsittelevillä on henkilökohtainen hallintojohtajan myöntämä ylläpito- ja käyttöoikeus. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan. Pääsy toimitilaan, jossa rekisteritiedot sijaitsevat, on vain rekisterin hallintojohtajan erityisluvan saaneilla.

8. Rekisterin suojaaminen Rekisterin järjestelmä on suojattu palomuurilla. Ylläpitäjällä on henkilökohtainen myöntämä käyttöoikeus. Rekisteri sijaitsee omalla turvallisella palvelimella.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

allright.eu / All Right Europe Oy

Juurakkokuja 4

01510 Vantaa

Puh: +358 30 650 5500

info@allright.eu

 

^